Gràcies per tot! Gràcies per tant, Àlex i Jordi!

L’Àlex i el Jordi deixen el bàsquet femení del CB Calella de que tant se n’ha parlat amb ells i sempre en positiu. Gràcies a la seva feina i a un equip de jugadores irrepetible, el club ha aconseguit l’èxit esportiu més important de la història recent: ser campiones de Catalunya!

Va ser ara fa dos anys, a Mataró! Les nostres júniors arribaven a dalt de tot, campiones de Catalunya a la final contra el Llançà, després de tancar una temporada immaculada sense perdre cap partit. L’Àlex i el Jordi, després de cinc temporades al Club Bàsquet Calella en què han situat el nostre bàsquet femení a l’aparador, posen punt final a una etapa: l’Àlex negocia la seva continuïtat, però tanca la porta del bàsquet femení, i al Jordi, per motius laborals, li ha arribat l’hora de deixar-ho.

Us trobarem a faltar. Gràcies per tot, gràcies per tant!

CB Calella - Àlex Moral i Jordi Fiérrez, experiència al servei del club. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Jordi Fiérrez i Àlex Moral fent números per desfilar al Fashion Week. Foto: Esther Pujol

El seu compte enrere! Diumenge, l’últim partit

Aquest cap de setmana, amb la temporada ja acabada per al sènior, dirigiran per últim cop l'”Hortalisses Pi” CB Calella. El nostre sots21 femení. Serà el moment del comiat. Per la porta gran, com no podia ser d’una altra manera. L’Àlex, que diuen que va molt enfeinat aquests dies, ha cedit el protagonisme de les cròniques del cap de setmana al Jordi. Et voilà!

“Ergasia” CB Calella, 48 – CE Caldes de Malavella, 38 [dissabte]

✏️ Per Jordi FIÉRREZ [sènior femení]

Partit molt complicat contra el líder imbatut de la categoria. Iniciem el partit amb parcials alternatius que no permeten cap dels equips agafar diferències al marcador. Però a l’inici del segon quart, un parcial de 0-10 a favor de l’equip visitant permet que el CE Caldes agafi una primera avantatge important. Obligats per la manca d’anotació i la necessitat de retallar aquesta diferència, un canvi defensiu nostre ens permet aconseguir un parcial de 19-0 en el tercer quart i encarar els últims 10 minuts còmodament. Finalment aconseguim deixar al millor equip de la categoria en 38 punts, fer-los perdre el primer partit i obtenir una molt desitjada victòria!!!! Victòria que dediquem especialment a la Míriam Molina que, després de moltíssimes temporades sent un referent al nostre club, deixa el bàsquet en actiu després del partit

CE Caldes de Malavella, 67 – “Ergasia” CB Calella, 36 [diumenge]

Partit amb dues cares ben diferenciades. El dia abans havíem derrotat el mateix equip i portem la lliçó ben apresa. Malgrat tot, aconseguim fer uns primers 20 minuts excel·lents. Cada parcial de l’equip local és contestat amb bones accions ofensives nostres o amb un triple de la Nau, que fa un partit excepcional, arribant al descans amb un -2 al marcador. Però fins aquí arriben les nostres piles… Val a dir que som molt poques jugadores, amb moltes baixes per motius laborals, i després del desgast del dia anterior, no podem mantenir el ritme de joc que exigeix el líder de la categoria. Un tercer quart on no anotem cap punt sentencia definitivament el matx i tothom compta els minuts que queden per acabar.

Cal agrair a l’Estela que ens vingués a donar un cop de mà en aquests últims partits i, sobretot, reconèixer a l’Anna Duran els 5 anys de bon joc i implicació en el projecte de bàsquet femení a Calella!!! Felicitem també al CE Caldes per l’excel·lent temporada que han realitzat amb un equip jove i amb la millor jugadora de la categoria #14.

I ara sí q és el moment de baixar la persiana d’una temporada complicada però no per això menys agraïda. Felicitar a totes les jugadores per l’excel·lent treball i tots aquests anys en què no han parat de créixer com a jugadores, com a persones i com a equip!!!! Sou molt i molt grans, no ho oblideu!!!

I a nosaltres, els entrenadors, ens toca passar el relleu i tancar el cicle!!! No és gens fàcil però estem segurs que és el millor!!!

Força CB Calella!!!

CB Calella - Jordi Fiérrez, el segon entrenador, donant explicacions en un temps mort. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Un títol que fa reflexionar l'Àlex

CB Vila de Montornés, 42 – “Hortalisses Pi” CB Calella, 72

✏️ Per Jordi FIÉRREZ [sots21 femení]

Partit difícil per les nombroses baixes. Només 5 jugadores de l’equip. Sort en vam tenir de les 3 jugadores de l’equip cadet que ens van ajudar amb un treball excel·lent i amb un gran somriure a tot allò que els hi demanàvem. Iniciem el partit amb uns bon primers 5 minuts que ens permeten obtenir un primer avantatge que ja rondava els 10 punts. I així vam seguir durant molt minuts, sense acabar d’aconseguir el ritme de joc que necessitàvem. Suposo que el subconscient no ens permetia treballar de valent. Però abans d’iniciar l’últim quart, vam parlar entre totes que calia fer un esforç per intentar jugar com ho fem normalment, amb una defensa molt agressiva en tot moment i atacant amb situacions ràpides i de joc reduït. I així va ser, amb uns últims 10 minuts molt bons que ens van permetre obtenir el +30 final.

Bon partit i a seguir treballant per encarar l’últim matx de la temporada el proper diumenge. Agrair novament a les cadets pel seu bon joc i l’excel·lent treball que ens van regalar!!!