Per fi! Aquest cap de setmana, el pavelló al 100% d’aforament

Després de dues temporades atípiques provocades per culpa de la maleïda pandèmia de la Covid-19, podem recuperar el 100% de la nostra afició al Pavelló “Parc Dalmau”. Així ho va anunciar ahir la portaveu de la Generalitat de Catalunya, Patrícia Plaja, després de la reunió del Consell Executiu. El PROCICAT preveu que aquesta mesura s’aprovi el divendres i per tant, aquest proper cap de setmana, tota l’afició verd-i-taronja podrà anar al pavelló a animar als nostres equips!

Les grades del Pavelló van estar buides molts mesos.

El 12 de març de 2020, ens va canviar les nostres vides. La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va ajornar tota l’activitat federativa, en un principi per quinze dies, seguint les recomanacions fetes per la Secretaria General de l’Esport. El 9 de març va ser l’últim partit que es va disputar, sense saber que seria l’últim matx en molt de temps.

La situació epidemiològica es va anar complicant i el 26 d’abril la FCBQ va decidir donar per acabada la temporada 2019-2020.

No va ser fins al mes de juny, 3 mesos després, quan vam poder tornar als entrenament, només amb 12 jugadors per pista i amb una durada de 50 minuts, presa de temperatura a tothom, us de gel hidroalcohòlic i desinfecció de tot el material cada vegada que s’utilitzava. De fet, el primer entrenament que es va dur a terme, el del Júnior A masculí, va ser enregistrat per les càmeres de NIUS Diario.

 

Els nostres equips podran tornar a sentir l’escalfor de tota l’afició, com abans de la pandèmia.

La pandèmia ens va obligar a ajornar les 24 hores, el “Memorial Pumarola” i el “Memorial Bàsquet Calella” que cada any donen el tret de sortida a la temporada i el 3×3 nadalenc.

1 any després, el públic va poder tornar a les graderies dels pavellons, però amb limitacions d’acompanyants per jugador, mantenint les distàncies de seguretat entre persones, i havent de donar les dades personals per poder seguir la traçabilitat en cas d’un positiu per Covid-19.

Enguany ja hem pogut tornar a celebrar les 24 hores, el “Memorial Pumarola” i el “Memorial Bàsquet Calella”. Aquests tornejos a ja els vam poder gaudir amb públic, però encara amb el limitació d’aforament, d’entre el 50 i el 70%.

Ara si que si, la situació epidemiològica ha millorat molt, i mica en mica anem tornant a la normalitat pre-pandèmica. Per tant, a partir d’aquest cap de setmana ja podrem tenir el 100% del públic a les graderies! Això sí, sempre amb la mascareta posada!