Una imbatibilitat de més d’un any: “Hortalisses Pi” CB Calella, 63 – Diagonal Mar, 69

El sots21 femení ha perdut el primer partit en més d’un any. Les campiones de Catalunya júnior han cedit a casa contra el Diagonal Mar, 63-69. Mantenim el bàsquet average particular amb l’equip barceloní i tenim un partit menys. Gran victòria del cadet contra l’AECAM

“Hortalisses Pi” CB Calella, 63 – Diagonal Mar, 69

✏️ Per Àlex Moral

Derrota del sots21 desprès de més d’un any imbatudes. El Diagonal Mar, segon classificat, ens ha posat les coses molt complicades des de bon principi amb un 9 a 23 al primer període. Quan surts confiat, donant segones opcions al rival i sense el ritme suficient, et fan mal. Sobretot a la sortida de contraatac on el rival ha estat superior. Derrota dura, que ens obliga a reflexionar, a treballar més i més, i no estar pendents d’altres elements del joc externs a nosaltres. Seguim treballant

CB Calella - La Martina Berney llança a cistella en posició acrobàtica. Foto: Esther Pujol
CB Calella - La Jordina Sistac defensa la posició. Foto: Esther Pujol

“Joieria Gratovil” CB Calella, 66 – AECAM, 41

✏️ Per Nausica Musach

El cadet plantejava un partit difícil. L’equip rival ens va guanyar de 40 a la pretemporada i de 17 a la primera volta. Les noies comencen fortes, aprofitant que el rival no està en el seu millor moment i agafem un avantatge de 7 punts que mantenim fins al descans.  Al tercer període es mantenen aquestes diferències i és al quart, quan trenquem el partit i marxem de 25. Cal felicitar totes les jugadores pel seu esforç i també donar les grácies a les dues infantils que ens han ajudat i han tingut un paper molt important. Totes i cada una de les 10 noies han donat el 100% durant tot el partit. Es pot dir que ha estat un dels millors partits de la temporada. Actitud excel·lent. El pròxim és un rival potent, esperem estar a l’alçada com el cap de setmana

“Ergasia” CB Calella, 55 – Quart, 57

✏️ Per Àlex Moral

Derrota contra un rival molt “gran” en centímetres. El Quart disposa d’un grandíssim joc interior, que a la primera meitat hem estat capaces d’atacar amb qualitat i velocitat, però a mesura que han avançat els minuts hem patit dificultats d’anotació que ens han portat al -2 final. Un últim llançament triple a falta de dos segons ens ha pogut donar la victòria, o els tirs lliures, o molts altres detallets que ens fan sumar una derrota, que ens obliga a treballar i de valent les properes setmanes. Bon treball de les nostres, que han lluitat i molt per defensar les grans jugadores interiors del rival. Seguim treballant!!!

CB Calella - L'Anna Duran condueix l'atac de l'equip. Foto: Esther Pujol
CB Calella - L'alçada de les jugadores rivals ens ha costat de superar

“Restautant Saó” CB Calella,  77 – Sant Gervasi, 28

✏️ Per Jordi Puig

Partit que iniciem concentrades i sabent molt bé com atacar-les, botant poc i amb moviment constant de la pilota. Tenim dificultats en algun quart per controlar el rebot defensiu i en la defensa de l’un contra un. A la mitja part, 38-14, però amb la sensació que podem jugar millor. A la represa rebem un 2+1 i a partir d’aqui fem un parcial de 20-0 aquell mateix quart, asfixiant el rival des de la defensa i en atac, buscant sempre la millor opció. Disfrutem del joc des de la defensa i passant la pilota i movent la defensa. Després d’aquesta superioritat, ens relaxem i ens pensem que ja no cal seguir treballant per millorar. Als dos últims quarts, tornem a posar-nos les piles i al final, victòria còmode que ens fa entendre que s’ha de mantenir la intensitat i l’ACTITUD per passar-ho bé i disfrutar

“Restaurant Saó” CB Calella, 55 – Les Franqueses, 57

✏️ Per Xavier Arnijas

Partit que sabíem que seria intens. Missatges clars, intensitat i concentració. Ens ha anat molt bé durant tres parts. Hem jugat amb ganes. La última, ha estat decepcionant, ens ha marxat el partit. Les rivals han anat entrant en el partit amb la seva duresa característica i bon encert en el joc desesperat que han plantejat. I nosaltres… hem anat marxant. Se’ns escapa un partit on segurament hem fet el millor bàsquet del que portem de temporada. Una llàstima! Però aquest esport és així, per això ens agrada tant. La tècnica i llegir el joc és bàsic, però el cor i el cap també hi tenen el seu paper tant o més que la resta. Un desig,… que la derrota ens serveixi per enfortir-nos davant dels ensurts que ens trobem en la vida, que sigui doncs un aprenantatge. Seguim amb força!