Va per tu, Arnau! “Garatge Barcelona” CB Calella, 56 – Arenys, 46

L’Arnau ja està plenament recuperat després que dissabte ens va espantar a tots per una baixada de pressió. L’equip et dedica la victòria, la primera de la segona fase. Ja t’esperem a les pistes! Som-hi!

“Garatge Barcelona” CB Calella, 56 – Arenys Bàsquet, 46

✏️ Per Quim SERRA

Per mi, ha estat el partit més difícil amb els anys que fa que estic entrenant. Al segon quart, l’Arnau se l’enduen en ambulància. Un cop duríssim per a tots haver de seguir jugant el partit.  Tots els meus jugadors amb llàgrimes als ulls. Però sabíem què havíem de fer, com havíem de lluitar per dedicar-li la victòria. La seva defensa era molt tancada i no entraven els tirs de fora. Ens costava molt anotar, fins que als dos últims quarts ho vam començar a fer amb sis triples que ens van permetre arribar amb un final de +10. El millor del partit va ser que el final el tema de l’Arnau només va ser un petit ensurt i està perfectament. M’agradaria destacar el cor tan gran que tenen i els bons companys que són. Molt orgullós de poder entrenar aquest equip. Seguim

CB Calella - En Cesc Cadena protegint el rebot
CB Calella - Concentració! Ferran Negre, amb la mirada en la cistella

CE Onyar, 61 – “JP Fruits Vermells” CB Calella, 55

✏️ Per Jordi PUIG

Partit molt important del nostre sènior. Comencem la segona volta contra els tercers. Si guanyem, els avancem a la classificació. Hem de començar intensos, un dissabte a Girona a les 19.45, en un pavelló fred contra un molt bon equip. Però, mal inici. La pèssima sortida ens condiciona durant gairebé tot el partit. Minut 6 de partit, un 14-1 ens fa demanar temps mort i canviar atac, defensa i jugadors. Es des de la defensa que anem entrant al partit, sent molt més agressius i carregant el rebot ofensiu. Molt bon segon quart,però en atac no tenim el nostre dia, fallant absolutament tot i des de diferents distàncies. Mitja part amb un pobre 29-23 però amb opcions. Durant el tercer quart arriben els millors moments de joc, sobretot en atac, amb millor circulació de pilota i sent més agressius de cara l’aro. Faltant un minut per acabar partit, amb -4, tenim un tir alliberat, però la pilota surt i acabem perdent un partit on mai ens hem pogut posar per davant. El mal percentatge de tir i un molt mal inici de partit ens penalitzen. La lectura positiva és que seguim competint i demostrant que som un equip difícil de batre. Seguim treballant

CB Calella - Marc Jover vol la pilota. Hi arriba? Foto: Esther Pujol
CB Calella - Una munió de braços. Foto: Esther Pujol

“Hortalisses Pi” CB Calella, 59 – El Masnou, 53

✏️ Per Paco GARCÍA

Victòria molt treballada i meritòria del sots 21 davant un rival que juga un básquet molt ofensiu i que té en plantilla dos jugadors que anoten amb una enorme facilitat. Òbviament, la clau del matx passa per aturar les ratxes anotadores d’aquest parell de jugadors. I ens hi hem posat des de bon començament. En Josep López fent una defensa cara a cara sense ajudes evitant la recepció del jugador franquícia dels visitants, el número 12, i allargant els flashos defensius dels interiors en els blocs directes. Desgast impagable d’en Josep que anul·la l’estrella visitant. L’altre jugador important, el número 1, se sent molt més còmode i pot anotar ja que no trobem ningú que el pugui aturar. Amb tot, excel·lent treball defensiu col·lectiu que ens dona una nova victòria en aquest inici de la segona volta.  Destacable reacció de l’equip que sap interpretar les consignes tàctiques i les aplica de manera brillant. Aquest és el camí. Seguim, venen 2 partits claus

CB Calella - Lluita ferotge per la pilota. Foto: Esther Pujol
CB Calella - En Nil Ibáñez provant el tir. Foto: Esther Pujol

“Futsmar” CB Calella, 56 – CE Sant Nicolau, 69

✏️ Per Jordi PUIG

El cadet A juga contra els tercers classificats. Venim d’una victòria molt contundent que ens reforça per començar la segona volta, però res més lluny de la realitat. Inici irregular de partit sobretot en la part ofensiva, ens costa fer circular la pilota perquè ells tanquen molt bé la pintura. En defensa no estem agressius, ni en la línea de passada. Tampoc en la defensa de l’un contra un. Mitja part 29-37. Necessitem agressivitat i molta comunicació en defensa per tornar a enganxar-nos al partit, però si no tens cinc jugadors a pista amb aquesta actitud és molt difícil. Falta de ganes, falta d’intensitat, falta d’agressivitat i l’equip rival amb dues marxes més que nosaltres. En una lliga tan exigent, no ens pot guanyar ningú en ganes, intensitat i il·lusió per jugar

CB Calella - Jordi Gilabert, un dels destacats de l'equip

Canet, 36 – “Uniformes Sediferent” CB Calella, 56

✏️ Per Arnau MONNÉ

Segon partit a pista sencera del preinfantil i primer de la segona fase. Comencem amb un primer quart excel·lent, on no ens anoten cap punt i demostrem que defensant agresiu i amb moviment de pilota en joc aturat i al contraatac, sabem jugar molt bé a bàsquet. En els últims tres quarts afluixem el nivell d’agressivitat defensiu, però bones accions en atac ens ajuden a mantenir la distància. Després de la mitjà part, ja no juguem al mateix nivell dels últims tres quarts, ni molt menys al nivell del primer. Tot i això, tenim alguns moments puntuals on juguem suficentment bé com per poder guanyar de 20. Seguirem insistint i treballant diversos aspectes del joc, que s’assoliran amb esforç i ganes. Sinó, no arribarem en lloc, som-hi 💪🏽💪🏽

CB Calella - El preinfantil celebra el triomf a Canet

Arenys Bàsquet, 46 – “Albert i Jordi Pintors” CB Calella, 54

✏️ Per Paco GARCÍA

Partit trampa: diumenge a les nou del matí, fred i previsió d’una defensa zonal per part dels locals molts minuts. L’inici nostre és molt esperançador i marxem ràpid en el marcador gràcies a les pilotes robades: 4-14. L’encert en els tirs llunyans acosten l’Arenys i el canvi a defensa zonal, tal i com havíem previst, ens col·lapsa i no ens deixa jugar fluidament. Al descans 21-27 i el bon treball defensiu ens permet dominar. A la represa, més del mateix: zona local i desencert nostre que iguala el matx: 32-32. De nou parcial favorable després de tres triples, 32-40, però no som capaços de sentenciar i l’Arenys ens empata a 1.46 pel final: 46-46. Temps mort nostre, entrada a pista d’en Vicenç Nebot i 8 punts consecutius d’aquest jugador trenquen un partit molt travat i complicat. De nou, l’equip treu l’orgull en els darrers minuts i novament assolim una victòria molt treballada. Seguim líders una setmana més. La il·lusió ens fa arribar més lluny. Seguim. Encantats de viure tants mesos com a líders

UBSA, 51 – CB Calella, 34

✏️ Per Aleix DURAN

Hem començat la segona volta a la sempre difícil pista de l’UBSA. Aquesta setmana estem més que satisfets. A casa vam perdre de 47. A la xerrada prèvia al partit, hem tret ferro, som 8 jugadors i ens hem marcat un objectiu: que no ens facin més de 20 punts per quart. Objectiu més que aconseguit. A cap període ens han fet més de 15 punts. Ha estat un partit amb moltes aturades, amb moltíssimes faltes, i algunes molt descarades que no han estat xiulades. Tot i això hem tirat 40 tirs lliures.  Hem tingut molta mala sort. Les pilotes no volien entrar. La veritat és que podríem qualificar el partit com el millor de la temporada. Hem deixat en 51 punts al segon classificat, que te una mitjana de 70 punts per partit. Hem fet la millor defensa de la temporada. El joc col·lectiu ha tornat a l’equip, esperem que per quedar-s’hi. L’anècdota del partit ha arribat als últims minuts del tercer quart. El partit s’ha hagut d’interrompre per un ou a la pista. Si si, heu llegit bé, han llençat un ou des del carrer a la pista i hem estat 10 minuts aturats

CB Calella, 52 – Arenys Bàsquet, 39

Mal inici de partit del cadet B. Comencem desconcentrats i un parcial 0-10 ens obliga a aturrar-lo. Arribem a la mitja part amb un 16-23. Males desicions en atac que fan que ens costi molt anotar. A la segona part, millorem, agafem confiança fins al final. Cal millorar en les pilotes perdudes i les desicions en atac. La defensa i l’actitud dels jugadors ha estat molt correcta durant els 40 minuts. Seguim 💪🏽

CB Calella, 54 – La Roca, 60

✏️ Per Xavier ARNIJAS

Partit igualat en puntuació però juguem un equip, el Calella, contra un jugador de la Roca i els seus companys. Un pivot que ens fa 27 punts, 4 triples, tirs de dos i tirs lliures, un jugador complet. No el podem, ni el sabem aturar. Nosaltres? Poc encert en els contraatacs i molt lents en el balanç. No ha estat un partit divertit però els rols en l’equip estan movent-se. Jugadors que estaven en un segon pla han agafat definitivament protagonisme. Aquesta nova situació ens donarà més opcions de joc

UER Pineda, 42 – CB Calella, 49

✏️ Per Joan  FERRER

No ha estat un bon partit. A l’hora de la veritat no s’han vist reflectits el treball, l’encert i les ganes dels jugadors. Un partit molt fred, molt igualat i molt poc vistós on ha costat molt trobar el ritme de joc. Petits detalls, alguns bons atacs i defenses, però poca continuïtat. Hem de ser més intensos i saber aplicar allò que és treballa en els entrenaments. Més defensa, més rebot, les idees més clares, més joc col·lectiu i més participació d’alguns jugadors. Tothom juga i tothom ha de saber aprofitar els moments que és a la pista de joc. Sap greu perquè l’equip treballa amb il·lusió però caldrà insistir més en les repeticions. Hem d’anar fixant els conceptes del joc i aquest és un camí. Bon començament però de la fase regular, amb victòria al camp del Pineda, ells amb jugadors més grans que els nostres. Vinga! que queda molt camí per fer, i l’equip està preparat per ser-hi!!!  Frase motivadora: “La nostra recompensa ha de ser en l’esforç i en el joc, i no en el resultat. Aquest no ha de ser el més important”.  Frase per guardar: “Per molt alta que sigui una muntanya, sempre hi ha un camí per arribar al cim”

“Kids&Us” CB Calella, 42 – AE Badalonès, 30

Partit on l’altre equip comença despistat A la primera part. Continuem veient coses noves en alguns jugadors, interessant! Però ens costa molt posar-nos a jugar en equip. Ens queda feina a fer. Som-hi