El cadet a interterritorial: ens va gran la categoria?

Fins ara, 6 jornades i una sola victòria. Hem demanat al nostre equip quines són les seves sensacions després d’aquest inici de Lliga. El club va decidir que podien provar-se en una categoria potent. Què hi diu la plantilla?

En 6 jornades, 3 equips ens han passat pel damunt: Círcol Catòlic de Badalona, Vilassar de Dalt i l’Hospitalet. Hem guanyat el Montgat i hem perdut contra el Granollers i amb el Boet Mataró. Hem encaixat 470 punts, l’equip que més de la categoria, i n’hem fet 261, el tercer pitjor registre. Amb els números a la mà, i després de parlar amb la plantilla, tres conclusions: la categoria ens va una mica gran, ens falten més ganes i l’equip abaixa els braços quan encaixa un parcial en contra. És l’autocrítica de l’equip.

Diumenge, a les 4, el cadet buscarà la segona victòria a la Lliga. Contra l’AECAM de Malgrat, a casa. En una jornada que comptarà amb fins a 4 partits contra els malgratencs. Tres d’ells, de forma consecutiva, diumenge. I tots al Pavelló “Parc Dalmau”. No te’ls perdis! Som-hi Calella.