CB Calella, 69-AECAM, 81: gran segona part!

Així sí! Derrota del cadet? Sí. Però victòria en actitud. L’equip s’ha sabut refer d’un segon quart desastrós, 10 a 29, que ens ha costat el partit. Cap dubte sobre aquest equip! Bé, nois!

PARCIALS: 14-19; 10-29 [24-48 descans]; 19-19; 26-14

Hem arribat a perdre de 30 punts! I a 3 minuts i mig per al final del partit ens hem situat 10 per sota, amb el 65 a 75. El segon quart ens ha sentenciat. Massa influenciats pel parcial en contra, per les pilotes perdudes i pel desencert. Mentalment, hem desaparegut del partit. Però, a la segona part, tot s’ha capgirat com un mitjó. L’actitud, impecable. Això ens ha fet més forts a la pista. Hem estat clars dominadors, però ens ha faltat temps per consumar la remuntada. Al final, 69 a 81. Aquest és el camí!

Jordi Puig

Entrenador del cadet

“Si ens creiem que podem competir en aquesta lliga, anirem als partits amb el cap ben alt”

De la resta de marcadors del cap de setmana, destaquem la sisena victòria consecutiva del sènior femení que les manté dalt de tot a la classificació, 54 a 64 a la pista de l’Argentona. Els altres, aquests: 📍 Cadet B masculí, 40 – Palafolls, 68;📍 Júnior B femení, 21 – AE Minguella, 70; 📍 Mini femení, 65 – AECAM, 41; 📍 Argentona, 88 – Mini A masculí, 57; 📍 Vilassar de Mar, 88 – Mini B masculí, 52📍 Club Bàsquet Mollet, 58 – Infantil A masculí, 46; 📍 Club Bàsquet Salt, 69 – Sènior B masculí, 59; 📍 Club Bàsquet Viladecavalls, 76 – Júnior B masculí, 34; 📍 El Masnou, 26 – Júnior A femení, 52;📍 Júnior A masculí, 54 – AECACM, 69; i 📍 Vilassar de Mar, 21 – Cadet femení, 47.