El bàsquet torna al “Parc Dalmau”, però sense públic

Dissabte, 26 de setembre, els dos sènior del CB Calella i el sots 21 masculí recuperaran les sensacions de jugar novament un partit de bàsquet. Serà en un triple enfrontament contra el Bàsquet Neus, marcat pels protocols de la FCBQ i l’Ajuntament de Calella per combatre la Covid-19

6 mesos després

El 9 de març, el “Parc Dalmau” va viure un partit històric: el del triomf del sots 21 femení contra les Dominiques, decidit a la tercera pròrroga. Un partit que ens va concedir un temps extra de bon bàsquet, sense saber que seria l’última vegada dels 6 mesos posteriors. El 26 de setembre, hi tornem. Amb moltes ganes, però també amb molta precaució.

La teva salut és cosa de tots

Serà el primer cop que al CB Calella aplicarem l’extens protocol fixat per la Federació Catalana de Bàsquet i també el de l’Ajuntament de Calella, propietari de la instal·lació, per garantir que farem esport de forma segura. És per això, que de mutu acord amb el consistori, el triple enfrontament contra el Bàsquet Neus se celebrarà sense públic a les graderies del “Parc Dalmau”.

CB Calella - El bàsquet torna al "Parc Dalmau" després de la Covid-19 - Font: CB Calella

Partits sense públic, però en streaming per MyPlay!

Els partits no els podrem seguir en directe des de la graderia, però sí a través de la transmissió en streaming que oferirem a les xarxes socials del Club Bàsquet Calella gràcies a l’acord amb la plataforma MyPlay. Diferents càmeres intel·ligents, situades en punts estratègics del pavelló, ens permetran veure els partits des del nostre dispositiu mòbil o PC. Apunteu-vos doncs els horaris de dissabte: 12.30, el partit del nostre sots 21 masculí Preferent; 16.30, el del sènior femení; i, 18.30, el del sènior masculí.

Serà un dissabte d’estrena en tots els sentits, també pel que fa als protocols que començarem a posar en pràctica i que ja teniu a la vostra disposició, tant pel que fa als jugadors i jugadores, com pel que fa als pares i mares pel dia en què poguem assistir als partits.

Aquest any, el club ha decidit anul·lar la celebració del “Memorial Pumarola” i el “Memorial Bàsquet Calella“, amb què cada any obrim la temporada.

CB Calella - Protocol de la FCBQ que cal seguir durant els partits. Font: CB Calella
CB Calella - Protocol de la FCBQ que cal seguir durant els partits. Font: CB Calella
CB Calella - Protocol de la FCBQ a seguir a les graderies. Font: CB Calella