El júnior B i el cadet A del CB Calella, en línia ascendent!

Victòria de prestigi del cadet A a la pista del Joventut de Badalona, 56 a 77. I triomf també del júnior B, el segon consecutiu, contra l’AB Premià, 79 a 36. També cal destacar els bons resultats del sènior, l’infantil i els dos mini

Joventut Badalona, 56 – “Fustmar” CB Calella, 77

✏️ Per Jordi PUIG

Molt bon inici de partit del cadet A, pel que fa al ritme i la intensitat, sobretot ofensiva. Insistim en sortir forts. Ells pugen línies i fan una pressió molt forta que ens fa perdre pilotes i, sobretot, la passada lateral que mai s’ha de fer. Ajustem certs aspectes per treure la primera línea de pressió i aconseguim molts punts de contraatac aprofitant el seu pobre balanç defensiu. Mitja part, 35-46 i dominant els dos costat de la pista. Fem un canvi defensiu, veient que és el moment de trencar el partit i així és, desconnectem totalment l’atac rival amb una actitut defensiva increïble. Controlem el rebot i sortim ràpid en la transició ofensiva. Segona part molt sèria, on a falta de dos minuts aconseguim un avantatge de +27. Única nota negativa, els 15 tirs lliures fallats. A destacar l’actitut dels 11 jugadors. Molt bon partit dels nostres, que maximitzen les carències rivals i fan disfrutar el públic. Tercera victòria consecutiva. Seguirem treballant en els petits detalls

CB Calella - El cadet A celebra la victòria a la pista de la Penya

CB Calella, 79 – AB Premià, 36

✏️ Per Aleix DURAN

Partit del nostre júnior B contra el Premià, sense cap mena de complicació. Un rival a qui teníem ganes, ja que a l’anada vam perdre de 3 punts… Un partit que ens va molt bé per continuar amb la moral alta. Matx rodó. Sortim amb una defensa agressiva, en moments defensant molt bé al dos contra un, provocant els 8 segons, recuperant pilotes i anotant fàcilment. Tant, que al descans s’hi arriba amb un clar 36-11. A la represa, tot i avisar que no ens relaxem, al tercer quart encaixem 18 punts. Més que en tota la primera meitat. Però, estem encertats i n’anotem 26. Als últims 10 minuts, incrementem un altre cop el ritme defensiu, i altre vegada, el rival es queda en 7 punts. Segona victòria consecutiva del júnior B que ens permet escalar una posició a la classificació. Aquesta setmana, nova oportunitat per aconseguir la tercera victòria seguida, contra l’Ametlla. Si juguem així, ho tindrem fàcil! Som-hi! Seguim treballant i recollint els fruits de la feina feta!

CB Calella - El júnior B celebra el triomf contra l'AB Premià

“Ergasia” CB Calella, 59 – Vilafant, 66

✏️ Per Àlex MORAL

Derrota del nostre sènior davant un gran equip com el Vilafant. Iniciem el partit amb dubtes en defensa i encaixem un parcial de 10 a 21 amb 5 triples rebuts, que ens fa patir i anar darrere al marcador durant molts minuts. Les nostres segueixen treballant i a l’inci del tercer període, amb un canvi de defensa, fem un gran parcial que ens permet posar-nos 49 a 43 al final del quart! Obliguem el Vilafant a fer un canvi defensiu que complica la nostra capacitat d’anotació. Seguim treballant, queden 7 jornades i molta feina encara per fer. Seguim!!!!!

CB Calella - La Paula Romero protegeix la pilota davant dues rivals. Foto: Esther Pujol

“Hortalisses Pi” CB Calella, 33 – AB El Vendrell, 44

Partit horrible del sots 21. Des de bon principi, les nostres no tenen el dia. Les dificultats en l’anotació ens afecten seriosament en la concentració defensiva. Està clar que tots podem tenir un mal dia en anotació, però és INTOLERABLE deixar de treballar en defensa, i ha estat un fet continu. Res a argumentar. Cal fer un pensament, som capaces de guanyar a les primeres, com va passar la setmana passada, però també som capaces de desconnectar totalment a casa… Cal recuperar les jugadores lesionades i fer un pas endavant

CB Calella - Un moment del partit contra el Vendrell. Foto: Esther Pujol

“JP Fruits Vermells”, 69 – CB Canet,61

Partit trampa contra els últims classificats. Al partit d’anada, vam guanyar de setze. Ells surten amb un equip molt físic, cosa que ens dificulta la defensa dels nostres exteriors. A la contra, no obstant, nosaltres aconseguim generar contraatacs que no finalitzem bé. Partit travat en tot moment, en què la defensa rival posa moltes mans i en atac no tenim la clarividència d’altres dies. Mitja part 27-29 en contra. Ens equivoquem en estar pendents de factors externs i batalles personals contra jugadors rivals. Quan entenem que hem d’estar centrats en el nostre joc i evadir-nos de guerres personals, aconseguim fer un parcial de 13-5 que ens permet marxar de 8. Cal remarcar que el Canet, al minut 38 de partit, només acumula set faltes assanyalades. Al final aconseguim tancar-lo amb un 12-2 i amb un +8 en un bon partit de bàsquet on el Canet utilitza molt bé les seves armes i arguments en el derbi. Com a nota negativa, la lesió de l’Aleix Bachs en el seu debut. Un cop fortuït li obre el pòmul

CB Calella - Marc Jover lluita una pilota contra els rivals. Foto: Esther Pujol

CB Parets, 66 – “Hortalisses Pi” CB Calella, 57

✏️ Per Paco GARCÍA

Derrota a la pista del tercer classificat en un matx molt intens i de qualitat. La motivació dels del Vallès al llarg del partit acaba sent determinant i s’imposen en un final igualat que acaba amb quatre tirs lliures convertits per les nostres faltes buscant aturar el rellotge i un triple des de mig camp per posar la cirereta al pastís. Nou punts que són irreals pel que es veu al llarg dels 40 minuts. El primer quart acaba amb empat a 14 i els dos equips intentant imposar el seu estil. En els primers 6 minuts del segon quart, nosaltres tenim l’habitual desconnexió i regalem deu punts per la nostra inoperància. Al tercer quart aconseguim escurçar el desavantatge i ens posem a 4 punts. Al definitiu quart és manté la igualtat i amb 52-50 desaprofitem bones opcions per anotar, fet que contrasta amb l’encert dels de Parets. Mantenim la segona posició, tot i que el tercer i quart classificats ara estan a només una victòria. Caldrà defensar aquest avantatge en les 7 finals que ens queden

CB Calella - Una acció de Nil Ibáñez al partit contra el Parets. Foto: Esther Pujol

Arenys Bàsquet, 60 – “Garatge Barcelona” CB Calella, 64

✏️ Per Àlex MORAL

Partit molt xulo de l’infantil. Per diferents motius, em toca acompanyar aquests cracks a Arenys. Es preveu un partit difícil amb alternatives i així ha estat. Els nervis i la precipitació en el llançament davant la tancadíssima defensa local, en alguns moments, fan que quan agafem rendes de 6-8 puntets, l’Arenys torni a entrar al partit. Alternances fins arribar al final amb un 50 a 56 a favor on controlem els nervis i amb bon criteri d’inversió de la pilota i treball del rebot defensiu guanyem un partit molt maco. Gran experiència. Felicitats aquest petits cracks!

CB Calella, 53 – CB Cardedeu,55

✏️ Per Quim SERRA

Partit que afrontem moltes baixes. El cadet B només disposa de cinc jugadors, per això cal agrair als 4 infantils que han vingut a fer un cop de mà. El partit comença amb un parcial a favor del Cardedeu. La seva zona, durant gairebé tot el partit, ens és molt incòmode i ens costa molt anotar. La lluita durant tot el partit ens fa arribar fins a l’última jugada amb opcions de guanyar el partit, però aquesta vegada no entra el llençament de 3 per guanyar. Seguim

CB Calella, 74 – CB Argentona, 55

✏️ Per Xavier ARNIJAS

Partit amb quatre absències per viatges escolars. Gràcies al Joan i al Lluc de l’infantil podem fer rotacions i jugar a un bon ritme. L’Argentona ve amb molta intensitat i molt motivats per intentar guanyar-nos a casa nostra. Felicitar-los per l’actitut. Costa, en alguns moments del partit, posar seny i no caure en les seves presses. Però ho fem bé. Partit molt seriós dels nostres. Sortint a una velocitat espectacular al contraatac, en jugades sense bot i tocant tot l’equip la pilota. Imparables si agafem el rebot defensiu o tallem la pilota en defensa. En atac estàtic encara ens costa més, però comencem a veure cosetes interessants. Alguns jugadors ja veuen els avantatges de moure la pilota i tallar en ordre. Moltes situacions d’avantatge que abans només aconseguiem per alguna individualitat. Seguim creixent

“Restaurant Saó” CB Calella, 57 – AEC Collblanc, 38

✏️ Per Xavier ARNIJAS

Partit que encarem bé. Sabem veure de seguida el seu joc i el neutralitzem amb canvis zonals constants per aturar a les seves principals jugadores amb bona habilitat penetradora en l’un contra un. Partit controlat en una setmana complicada sense entrenaments de qualitat per viatges escolars. Com sempre agrair a les cadets, Júlia i Mariona, per la seva entrega i lluita. La Lucia tambe ja s’ha estrenat, benvinguda! I reconeixement a la Isona, una infantil que ha jugat a gran nivell els minuts que ha tingut de joc. La nota negativa ha estat la lesió de l’Èlia. Ànim!

CB Calella - El júnior després de la victòria

“Restaurant Saó” CB Calella, 55 – Gramenet BC, 49

✏️ Per Jordi PUIG

Mala entrada al partit. En defensa no aconseguim aturar el seu un contra un i en atac no generem accions clares per anotar. El tercer i quart període és on tenim els millors moments, marcant molt el costat fort i dèbil en defensa i fent unes molt bones ajudes a les penetracions del Gramanet. En atac, movem la pilota amb criteri i anotem també de rebot ofensiu i segones i terceres opcions. Equip duríssim en defensa, moltíssimes mans i agressives. Totes les pilotes mortes són seves i amb certa permissivitat arbitral que fa difícil centrar-se en el joc. Impossible competir quan es fallen 23 tirs lliures. Forcem la pròrroga amb dos tirs llunyans, amb un 49-49 al final. Al temps afegit estem molt sèries darrere. Partit molt disputat, que finalment guanyem. Ens ha de servir d’experiència per futurs partits, seguirem treballant, disfrutant i tirant tirs lliures als entrenaments 🤷‍♂

“Uniformes Sediferent” CB Calella, 51 – Gramenet, 62

✏️ Per Arnau MONNÉ

Partit del preinfantil, després de fer una setmana d’entrenaments molt bona. Però, a l’hora de reflexar tota la feina ben feta en el partit, només ens serveix per fer tres bons quarts i accions específiques en algun dels altres cinc. Seguirem treballant per tal de seguir fent bons entrenaments i a veure si els nanus fan un canvi de xip a l’hora de jugar els partits i hi posen la mateixa intensitat i concentració durant els quaranta minuts de joc. Som-hi 🤘🏽💪🏽

“Roca Sarrion” CB Calella, 55 – Cardedeu, 45

✏️ Per Quique CAMACHO

Comencem el partit una mica adormits, però al segon quart ens activem, defensem tot el camp i recuperem moltes pilotes que ens permeten fer bàsquets fàcils. Els cincs que havíem preparat no estan gaire equil·librats i decidim canviar-los. Canvi radical. En atac encara ens toca ser més agressius a l’hora de penetrar, en defensa res a dir. Orgullòs, som la millor defensa de la lliga

CB Calella - A l'espera del rebot

Uer Pineda, 59 – “Kids&Us” CB Calella, 42

Bon partit contra els amics de Pineda, en un pavelló amb unes dimensions moooooooolt llargues pel que estem acostumats nosaltres. Les cistelles estan molt allunyades l’una de l’altra i els passes no arriben. Amb tot, contents del joc, de les penetracions, del joc de passades i del rebot. Seguim defensant malament i fallant massa tirs a sota, però no deixarem de treballar

CB Calella - El premini B mixte a la pista del Pineda

Diagonal Mar, 90 – “Joieria Gratovil” CB Calella, 59

✏️ Per Nausica MUSACH

Primer de tot, donar les gràcies a les tres infantils que han vingut a ajudar-nos. Sense elles hauríem anat al partit amb quatre cadets. Encara que durant la setmana treballem fort, si no hi ha un compromís amb l’equip, els bons resultats no apareixen. Ens ha faltat el caràcter lluitador. Des del minut zero, hem donat el partit per perdut. No ajuda anar 7 jugadores a les sis de la tarda a Barcelona, però les ganes dels últis tres partits, no hi han sigut. És una llàstima que només un parell de jugadores hagin estat concentrades, som un equip i hem d’anar totes a una. No hem defensat en cap moment i en atac només hem tingut 10 minuts bons, al segon quart. Aquest partit ens anirà bé a totes per pensar, rectificar i agafar forces per continuar, perquè tot i el mal moment que passa l’equip pel que fa a la quantitat de jugadores, estem portant prou bé la lliga. Seguim treballant

CB Cabrera, 55- CB Calella, 101

✏️ Per Joan FERRER

Molt bon partit de l’equip, aquesta vegada amb dificultats per completar el mínim de 8 jugadors necessaris. Gràcies a l’Arnau, el germà petit d’en Roger, que ens va ajudar, vam poder presentar-nos a jugar en condicions. Val a dir que l’Arnau va fer un partidàs, amb punts, rebots, defensa… MOLTES GRÀCIES, Arnau!!!
Magnífic partit del Calella, amb moments de molt bon bàsquet. Tots els jugadors van anotar i cinc van fer 10 o més punts. A la mitja part ja es guanyava per 25 a 64. A la represa, una mica de relaxament i cansament lògics, van fer que el parcial de la segona part fos més igualat (30 a 37). Es van veient coses molt interessants a nivell individual i col·lectiu, i això és una gran notícia. L’equip va creixent i tothom va millorant. Molt bé en el tir exterior, on el Calella va convertir 13 triples. Aquesta setmana hem après detalls molt importants i ens seran molt útils a curt termini. Seguirem treballant fort… els jugadors s’ho mereixen…

Frase motivadora: “Els jugadors han d’aprendre a gaudir dels detalls de tècnica i tàctica individuals que surten bé en els entrenaments i en els partits”
Frase per guardar: “No n’hi ha prou en saber, també s’ha d’aplicar. No n’hi ha prou en voler, també s’ha de fer”

“Kids&Us” CB Calella, 46 – Joventut de Badalona, 33

L’equip surt sorprenentment molt intens. Alguns, més en atac, d’altres, més en defensa, i la majoria en totes les facetes del joc. Tenim un equip molt jovenet on molts fan segon (encara no són preminis), però apassionats per jugar i aprendre. Comencem a descobrir habilitats i a mostrar recursos tècnics individuals sorprenents per l’edat. Tenim una gran responsabilitat per fer-los millors persones i bons jugadors. Ens encanta el repte! Seguim treballant