“Fustmar” CB Calella, 72 – Granollers, 57: la defensa ens dona el triomf

Jornada rodona per al cadet A. Els resultats han acompanyat i seguim escalant posicions al grup d’interterritorial. Triomfs també dels dos sots 21 i del júnior B. Pel que fa al júnior A, ha perdut el segon partit de la temporada

“Fustmar” CB Calella, 72 – CB Granollers, 57

✏️ Per Jordi PUIG

Molt bona entrada al partit, amb una gran actitud defensiva i amb cistelles de transició ofensiva. Ells es tanquen molt dins la zona, però tot i això, aconseguim carregar el nostre joc interior i moure i invertir la pilota per buscar la millor opció. Al segon quart, ells pugen línies defensives i aconsegueixen dominar les pilotes dividides i mortes que acaben sent segones i terceres opcions. Els petits detalls no ens permeten marxar al marcador: 39-39 al descans. La segona part, defensivament, espectacular. Controlant molt bé l’un contra un, sortint molt bé a les ajudes defensives, fet que ens fa col·lapsar l’atac rival. Al tercer quart rebem 7 punts i a l’últim, 11. Fem un excel·lent treball defensiu que ens permet liquidar el partit. Gran victòria! Els 15 punts d’avantatge ens permeten guanyar l’average. Molt bona actitud, intensitat, lluita i ganes de menjar-se el món. Seguirem treballant en els petits detalls

CB Calella - En Nil Pascual penetra aprofitant el bloc de l'Enric Costa
CB Calella - Dani Terentiev buscan línia de passada

AE Les Corts, 54 – “Hortalisses Pi” CB Calella, 57

✏️ Per Àlex MORAL

Gran victòria del nostre sots 21 femení. Afrontem el partit amb baixes i obligats a treballar, i de valent, des de bon principi. Les Corts, equip invicte aquest any a la lliga, inicia el partit amb una concentració molt bona i un punt per sobre nostre. Al final del primer període arribem amb un 22 a 14 en contra. Poc a poc anem agafant ritme defensiu i reduim les capacitats d’anotació de les locals amb un 33 a 31 a la mitja part. L’inici del tercer període manté un marcador molt ajustat amb alternances als dos costats. Tots dos equips molt ficats al partit, amb bons treballs defensius que ens permeten gaudir d’un final ajustat on l’encert des de la línia de 3 en els moments claus ens dona una renda de 5 puntets al final que ens permeten batre a un dels millors equips de la categoria. A més, som líders en aquesta segona fase. Seguim treballant i millorant! Bon treball!

“Hortalisses Pi” CB Calella, 56 – Sant Andreu de Natzaret, 43

✏️ Per Paco GARCÍA

Victòria treballada del sots 21 davant d’un equip seriós que ens planta cara fins al final. A falta de cinc minuts, trenquem definitivament el partit [55-36]. La primera meitat és igualada i cap equip pot imposar el seu domini. Ells, anotant de lluny i nosaltres,  amb sortides al contraatac i joc interior. 26-24. L’escenari es repeteix i ens trobem còmodes amb marcadors baixos que ens permeten, en un moment donat, posar una marxa més i assolir un avantatge que gestionem molt bé posteriorment. Al tercer quart, amb 31-30, un parcial de 7-0 ens dona una renda de 8 punts que mantenim fins el 44-36. De nou, embranzida per firmar un 11-0 i finiquitar el matx. Bona actitud, treball defensiu molt seriós i circulació de pilota encertada per trencar la defensa zonal plantejada pel Sant Andreu en el segon temps. Pròxim partit, clau, a Parets del Vallès. Cal seguir treballant per millorar l’aspecte ofensiu que més ens costa: el tir

CB Calella - En Pol Pi, carregat de faltes des de ben aviat. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Quique Camacho, un dels jugadors de l'equip més en forma. Foto: Esther Pujol

El Masnou, 76 – “Albert i Jordi pintors” CB Calella, 59

Derrota clara i contundent a la pista del millor equip del grup, el segon classificat, que ens supera en una primera part demolidora. El primer quart ja és de domini absolut dels locals i ens fan 27 punts. Impossible reaccionar i l’encert i intensitat dels del Masnou contrasta amb la nostra apatia. Al descans, un escàndol: 47-23. La segona part serveix per demostrar-nos que, amb intensitat i concentració, hauríem pogut competir. +3 en el tercer quart i +4 en el darrer. Si haguéssim abaixat els braços a la segona meitat ens hauríem endut un correctiu escandalós, però la mentalitat de l’equip canvia i oferim una bona imatge al segon temps. Seguim líders i al júnior A ens queden dues finals

El Círcol, 50 – CB Calella, 51

✏️ Per Josep LÓPEZ

Partit que el júnior B afrontem amb 11 jugadors, només falta en Pau Rodríguez, lesionat del canell, per completar els 12 jugadors de l’equip per primera vegada en tota la temporada. Esperem que pugui ser al següent partit. Ha estat un matx on el ritme ha estat molt lent. Nosaltres havíem d’aprofitar les transicions ràpides, fruit de la intensitat en defensa i la línia de passada, una de les claus per aconseguir aquesta ajustada victòria. Els jugadors donen la cara fins al final, amb alt-i-baixos, però una bona zona 2-3 als últims minuts ens ajuda a desconcertar el rival en atac. Un tir lliure anotat per l’Adrià Reixach a 20 segons del final ens dona la victòria per la mínima, després de defensar l’última possessió del partit sense donar oxígen als badalonins.  Molt bona feina i esforç col·lectiu. Seguim creixent