Líders i invictes a la Segona Catalana femenina!

Diuen que hi va haver bronca al descans! I es van posar les piles. Segona part de llibre, de manual, per acabar guanyant el Sant Hilari per 56-44. El nostre sènior femení té caràcter i s’ho deixa tot a la pista. Són, la força d’un equip!

PARCIALS: 15-14; 8-14 [23-27 al descans]; 14-11 i 19-6. El partit comença amb el guió previst i treballat durant tota la setmana. Alba Masó, la capitana del Sant Hilari, jugant-s’ho tot i anotant. 2 a 7 de sortida. Temps mort i a la banda, l’Àlex Moral, el tècnic, renegant: “No estem fent res del que hem parlat, cames, cames!” Toc d’atenció a la Clàudia Puig que li fa el marcatge i que en 4 minuts i mig es carrega amb dues faltes personals. La reacció arriba, amb constants rotacions, malgrat que al descans, el marcador ens és desfavorable. Al vestidor es parla clar, i la represa és per emmarcar. A l’últim quart, un parcial de 8 a 0 de sortida, amb dos triples consecutius, sentencien. El lideratge, la imbatibilitat i el rival. 5 de 5, un partit menys [que jugarem contra el Sant Gervasi, l’1 de novembre] i, per damunt de tot, un EQUIP! Som-hi, noies! Pròxim rival, l’Argentona, dissabte a les 18.00 h.