Punt final: De la Ciutat del Bàsquet a la Covid

La Junta Directiva presidida per David Fors acaba el seu mandat després de quatre anys i cedeix el testimoni, sense necessitat d’eleccions, a l’equip de Jordi Albó, que serà el nou president del Club Bàsquet Calella

✏️ Per David FORS [president del CB Calella, del 2017 al 2021]

Ja ens ha arribat l’hora!

El meu agraïment a tots els companys i companyes que han format part d’aquesta junta durant quatre anys, sobretot a qui ha complert amb el compromís fins al final, tasca que ha estat difícil i complexa. Marxo amb una sensació agredolça.

Segons qui va ser president de la Federació Catalana de bàsquet, Joan Fa, vam aconseguir organitzar “la millor ‘Ciutat del Bàsquet Català‘”, cosa que ens omple d’un orgull immens. Van ser un munt d’activitats organitzades durant tot un any, en què tots ens hi vam abocar al màxim.

A nivell esportiu, cal destacar el títol de campiones de Catalunya, aconseguit pel nostre júnior femení, a Mataró, ara fa dos anys.

CB Calella - El president del CB Calella, David Fors, agafa en braços la nova criatura nascuda que faran créixer a Reus. Foto: Joan Maria Arenaza
CB Calella - Dos dels toros de la ramaderia Saliclowns, cara a cara
CB Calella - Les supercampiones amb la Copa!

La part més crua del nostre mandat ha estat un virus anomenat Covid-19, que ens ha deixat una temporada i mitja inactius. Teníem diferents equips del club amb opcions d’optar a la lluita pels campionats de Catalunya en diferents edats, però malauradament la pandèmia s’ha encarregat de tombar aquesta il·lusió. Gestionar-ho no ha estat gens fàcil, com tampoc l’adaptació als canvis que es produien dia sí, dia també.

Deixem al nou equip directiu un sénior masculí i un de femení formats per jugadors i jugadores del club, un dels objetius d’aquesta junta. Ens ha faltat temps per poder acabar el projecte esportiu, però el camí està fet. Ara s’ha de veure si la nova junta vol agafar el testimoni que hem deixat, o bé tiraran per un altre costat. Només cal desitjar-los molta sort en el camí.

Per acabar vull donar les gràcies als entrenadors i entrenadores, així com als pares i mares que formen part d’aquesta gran família del Club Bàsquet Calella, per la comprensió que han tingut amb nosaltres.

Ara sí, per acabar, gràcies, gràcies, moltes gràcies companys i companyes de junta, per aquets quatre anys en què hem compartit alegries i alguna decepció, però en què sempre m’heu fet costat. Sempre formareu part de la meva vida.

FORÇA CB CALELLA

Ara ens toca animar des de la grada, amb els nostres càntics, que allà on anem, farem sentir.