TOP5 de març a l’instagram del CB Calella

Les nostres fotos a instagram cada vegada tenen més likes! Camí dels 600 followers, us presentem les cinc millors fotos a l’instagram del club del mes de març. La cosa ha anat molt i molt justeta. Al final, però, qui s’enduu el gat a l’aigua? Les noves samarretes dels nostres entrenadors!

La ‘númber one’!

Les noves samarretes “made in Camacho” que ja llueixen els nostres entrenadors. Les ganyotes dels nostres models, acompanyades del nou disseny, han agradat, i molt!

La número 2!

L’Aïna Pi, protagonista d’un dels primers actes de la “Ciutat del Bàsquet Català”: la lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones, a Calella. Bravo!!!

La número 3, la 4 i la 5…

A la tercera posició, un dels equips més trempats que tenim al CB Calella. El mini femení, a dalt de tot. La quarta plaça és per un altre dels equips referents. La foto d’equip després del “triplaco” de l’Arnau Monné contra l’AE Minguella, els ha valgut ser al TOP5. I finalment, una gran aplaudiment per als nostres integrants de l’escola d’inciació. Ens ho vam passar molt bé a la primera trobada Kids&Us – CB Calella!