De tu a tu contra l’Hospitalet: 52 a 58!

Orgullosos del nostre infantil A! Hem plantat cara a un dels grans de la categoria, l’Hospi. Sempre dins el partit, amb opcions fins al final. Els petits detalls han decidit, però hem deixat ben clara la nostra targeta de presentació: lluita i actitud. Grans i a seguir!

🏀 PARCIALS: 9-4, 2-8, 9-1, 3-14 [23-27, descans]; 4-6, 7-6, 8-12, 10-7 [52-58, final]

Partit lluitat fins al final, en què algunes imprecisions del nostre equip, bàsicament pèrdues de pilota, han decantat la balança a favor dels visitants. Hem dominat els tres primers períodes, amb lluita i intensitat defensiva, sorprenent un Hospitalet que és un dels equips forts d’aquest nivell, l’A a la categoria infantil. En cap moment ens hem desconnectat del partit, i tot i els 12 punts en contra del setè quart, hem recuperat novament diferències per arribar al tram final amb alguna opció. Al final, 52 a 58. Pròxim rival, el Vic [18 de novembre, a les 16.00 h, a la capital d’Osona]. El següent partit a casa, contra el Barça Lassa, el 22 de novembre a les 19.30 h.

Jordi Puig

Entrenador de l'infantil A

“Hem sortit sense por i a competir, no els puc retreure res”

La resta de marcadors del cap de setmana, aquests:📍 Tona, 78 – Sènior FMV, 72;📍 Cornellà, 107 – Cadet A masculí, 43;📍 AE Minguella, 99 – Júnior A masculí, 51; 📍 Bàsquet Bufalà, 69 – Júnior B femení, 46;📍 Mini B masculí, 24 – Cabrera, 74;📍 Preinfantil masculí, 56 – Boet Mataró, 57;📍 Mini A masculí, 59 – AB Premià, 71; 📍 Infantil B masculí, 23 – CB Cardedeu, 55; 📍 Cadet femení, 57 – Boet Mataró, 21;📍 Júnior B masculí, 52 – Sant Nicolau, 50;📍 Júnior A femení, 71 – AECAM, 44;📍 Sènior B masculí, 57 – ADEPAF, 61 [pròrroga];📍 AB Premià, 25 – Mini femení, 62;📍 Vilassar de Dalt, 69 – Premini A masculí, 19;📍 Torelló, 72 – Infantil femení, 22. I si vols, també tens a un clic les fotos de la jornada!