Campiones de la Globasket Christmas Cup! Júnior “A”, 49 – RCN Tenerife, 43

Aquest equip segueix imparable! Des del setembre, quan va començar la competició oficial, no han perdut cap partit. I s’enduen la Globasket Christmas Cup de Lloret després de 5 victòries. Algun qualificatiu per anomenar-les?

Les campiones del Globasket Christmas Cup 2018. Foto: Esther Pujol

Júnior A, 49 – Reial Club Nàutic de Tenerife, 43

🏀 PARCIALS: 18-14; 16-11 [34-25, descans]; 9-11; 6-7 [49-43, final]

✏️ Per Àlex Moral

Torneig guanyat a Lloret amb un balanç molt positiu per a l’equip, acabant el torneig invictes. A la final, hem sortit fortes i concentrades. El Tenerife, un equip intens i treballador, no ha pogut posar-se mai per davant, gràcies al treball de les nostres jugadores. Hem començat amb un parcial de 9 a 2 que ja ens ha permès dominar el partit des de bon principi. Ahir a la semifinal vam trobar-nos amb el Bergara, equip que ens va complicar molt la victória, ja que vam sortir adormides i amb poca intensitat i treball. Ho vam pagar amb molts minuts per darrera al marcador, però al final ho vam capgirar i vam acabar guanyant el partit 61 a 56.

Estem molt contens, ja que l’equip s’ha hagut d’adaptar a les baixes de la Paula Soto i l’Adriana Berney, lesionades, i la de la Natàlia Aran, de vacances. Sense elles, l’equip ha treballat de valent per endur-se aquest torneig

La Júlia Casellas en una acció defensiva. Foto: Esther Pujol
L'Aïna Pi s'aixeca per llançar a cistella. Foto: Esther Pujol
La concentració de la Martina Berney. Foto: Esther Pujol