Fases de la desescalada al Club Bàsquet Calella

Les nostres fases ens les han canviades. Fins i tot, les teníem concedides. Però ves per on que, un bitxo, ha decidit que la temporada s’havia d’acabar abans d’hora. I en lloc de jugar-les, ara, les hem de desescalar

Al Club Bàsquet Calella ja fa temps que tenim a punt la corda i els grampons per desfer la muntanya que ja hem pujat. Se’ns diu que fins que no arribi la fase 2, no tindrem les claus per obrir les portes de casa nostra. I que, un cop obertes, res serà com abans. Vaja, que per fer el que fèiem, ara caldrà un protocol d’actuació que condicionarà la nostra activitat. Com si ens haguessin instal·lat un semàfor a la porta del pavelló que ens dirà si tenim verd, vermell o taronja: Junts, #EnsEnSortirem

 🚦La temporada 🔴

Finiquitada! La Federació Catalana de Bàsquet va donar per acabades totes les seves competicions federades el 28 d’abril: “S’està treballant en els nous models de competicions per la temporada 2020-2021, que caldrà interpretar com a excepcionals i transitoris

🚦Reobertura “Parc Dalmau” 🔴

S’espera que els pavellons municipals coberts tornin a obrir les seves portes quan s’activi la fase 2 de la desescalada. Per tant, si es compleixen els terminis, la data fixada seria l’1 de juny. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Calella, se’ns informa que ja estan treballant amb la Diputació de Barcelona i el Consell Esportiu Català el protocol que haurem de seguir un cop poguem utilitzar novament la instal·lació.

CB Calella - Pràctica eseportiva a Calella durant la fase 1. Foto: Ajuntament de Calella

🚦24 hores 🔴

La 45a edició, amb tota probabilitat, haurà d’esperar! Les 24 hores tenen tots els números per ser cancel·lades, si les mesures de seguretat i d’higiene no fan un tomb radical d’aquí a finals de juliol. Cosa que no passarà. L’any passat, la col·locació del parquet al pavelló, les van avançar un mes. Aquest any és més que probable que s’ajornin.

🚦Campus d’estiu 🟠

El nostre campus de tecnificació té una particularitat: grups reduïts de 6-7 jugadors o jugadores i un entrenador o entrenadora. Tenint en compte que l’objectiu passa per fomentar l’aprenentatge de la tècnica individual, si el pavelló és obert i sempre que ens ajustem al protocol, el campus es faria. El Club Bàsquet Calella comunicarà la decisió en el seu moment.

🚦3×3 🟢

El temps, en principi, juga al nostre favor. L’èxit de la primera edició feta al pavelló, el desembre de l’any passat, ens engresca a repetir. I fer-ho també, aprofitant les vacances nadalenques. Queden encara molts mesos que ens fan ser optimistes. Esperem que la situació haurà quedat regularitzada.

🚦Quotes 🔴

La Junta Directiva del Club Bàsquet Calella va decidir, per unanimitat, que suprimia el cobrament de les quotes a tots els seus abonats. De moment, no s’han passat les del mes d’abril i maig. Un cop es reprengui l’activitat, el club informarà degudament de com es restablirà el pagament. Les quotes són una part importantíssima dels ingressos del club que garanteixen la viabilitat econòmica de la nostra entitat.