L’Ergasia CB Calella pateix per guanyar el Blanes

Segona victòria per al nostre sènior femení, 45 a 43 davant del Blanes, en un partit que hem dominat de 12 punts. De la resta d’equips femenins, victòries per al sots 21 i el cadet, i derrotes del júnior i l’infantil

Ergasia CB Calella, 45 – CB Blanes, 43

✏️ Per Àlex Moral

Partit guanyat a casa que ens permet sumar una valuosa segona victòria. Iniciem el joc molt concentrades i amb ritme, fet que ràpidament ens permet agafar una renda de 4-6 puntets. Al tercer període, un 9 a 2 ens permet arribar a tenir 12 punts de marge, i quan sembla que tanquem el partit, les dificultats d’anotació fan que el Blanes retalli mica en mica la diferència fins arribar a un final igualat. Cal treballar, analitzar els errors, millorar amb els tirs lliures [3 de 14]. L’estadística està molt lluny del nostre rendiment. Seguim treballant i lluitant pels nostres objectius

CB Calella - La pilota també es juga des de terra. Foto: Esther Pujol
CB Calella - L'Anna Duran des de la línia de tir lliure. Foto: Esther Pujol

Hortalisses Pi CB Calella, 56 – Sagrat Cor, 32

✏️ Per Àlex Moral

Partit que el nostre sots 21 inicia amb poc ritme. La poca concentració ens situa 6 punts per sota. A partir d’aquí, l’equip comença a treballar i, amb actitud i defensa, donem la volta al marcador i comencem a dominar fins marcar ritme i diferències de més de 20 punts. Cal treballar i molt, estem lluny del nostre màxim nivell. El pròxim cap de setmana tenim una gran prova de foc contra el Diagonal Mar, l’altre equip invicte del grup. Seguim!!!

CB Calella - La Paula Soto, en un moment de concentració. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Djenabou, una de les destacades del sots 21. Foto: Esther Pujol

Restaurant Saó, 40 – UER Pineda, 49

✏️ Per Xavier Arnijas

Partit amb dues parts molt diferents del nostre júnior. El Pineda, un equip molt agressiu que combina velocitat de les seves exteriors amb potència sota les cistelles de dues pivots amb molta envergadura i que es belluguen molt bé. A la primera part ens hem vist valentes en el tu a tu però ens han superat clarament. Els dos últims quarts canviem la dinàmica i fem una defensa zonal molt agressiva que fa que les nostres se sentin fortes, amb taps en les ajudes sobre les seves jugadores més físiques que ens fa transformar i treure caràcter. El Pineda trontolla i embesteixen una i altra vegada contra la nostra defensa. El seu bon tir exterior, que havia estat demolidor, perd frescor gràcies al gran treball de les nostres exteriors en la pressió. I diverses vegades esgoten la possessió. Guanyem els dos últims quarts però no tenim l’encert necessari en atac per capgirar el marcador. Un bon patit davant un molt digne rival. Felicitats als dos equips

CB Calella - L'Ari Teixidó buscant una línia de passada
CB Calella - La Júlia Turrens lluita una pilota sota cistella

Santa Perpètua, 49 – Joieria Gratovil CB Calella, 55

✏️ Per Nausica Musach

Partit per oblidar de les jugadores del nostre cadet, amb un únic bon moment de joc al primer quart. Hem començat amb un marge de +12 que hem mantingut durant els 10 minuts. A partir d’aquest moment hem anat en decadència, al segon quart ens han anat atrapant i després hem estat més pendents de l’àrbitre que del joc. Al final del segon quart la taula no ha comptat bé els punts de cada equip, com tampoc avisava de canvis i minuts que demanàvem, un desastre! Hem acabat el partit sabent el resultat oficial però amb dubtes dels punts que realment hem fet de més. Victòria, ja que èrem molt més superiors, però pèssima actitud de les nenes en concentració i ganes. Ens queda molt per treballar

CB Calella - La selfie, que no falti

Arenys Bàsquet, 60 – Restaurant Saó CB Calella, 57

✏️ Per Jordi Puig

Rival físicament molt superior al nostre infantil. Molta alçada, més envergadura i sabent que havíem de controlar el rebot i la sortida ràpida al contracop. Entrada pèssima per part nostre amb un 7 a 0 en contra al primer quart. Falta de concentració, nul·la intensitat i poques ganes. Poc a poc anem entrant dins el partit, mitjançant una circulació de pilota que fa moure la defensa. Frec a frec, la resta del partit, però una vegada més les pilotes perdudes i el no control del rebot ens fan perdre el partit. Mal partit nostre contra un equip amb més cos, però tècnicament inferiors. Toca escoltar més les indicacions, estar concentrades, intenses i, al cap i a la fi, agradar-te i disfrutar l’esport que practiques. Aquesta és la clau. Si aconseguim això serà fantàstic. Seguirem treballant i aprenent