El “Memorial Pumarola” homenatja les júniors campiones de Catalunya

La 29a edició del “Memorial Pumarola” servirà per estrenar el nou parquet del “Parc Dalmau” i per homenatjar l’equip júnior femení del CB Calella que va tancar la temporada aconseguint el campionat de Catalunya. Els equips convidats són el CB Cornellà, el Gramenet BC i la UE Mataró

La 29a edició del “Memorial Pumarola” serà de nivell, amb 3 rivals que competiran aquesta temporada a interterritorial. La nostra serà la segona semifinal [12.00 h] i ens enfrontarà al Gramenet BC, equip que és la primera vegada que participa al torneig. Nou repte per a les d’Àlex Moral i Jordi Fiérrez que després de l’excel·lent temporada feta s’han reforçat amb l’arribada de dues jugadores: Èlia García i Arian Bort. La segona semifinal la jugaran l’UE Mataró i el CB Cornellà [10.30 h]. I en jornada de tarda, el partit per al tercer i quart lloc [16.00 h] i la gran final [18.00 h].

El torneig obre la temporada oficial al CB Calella i enguany servirà també per a estrenar el parquet tan desitjat al club. El 22 de setembre, en plena festa major, i abans de començar ja la competició [28 de setembre], els nostres sèniors jugaran contra el Bàsquet Neus en el doble compromís de la 17a edició del “Memorial Bàsquet Calella”. El masculí, 17.30 h i el femení, 19.00 h.